Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τάσεις Μακιγιάζ


     Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ προτείνουν χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα!!! Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και αποχρώσεις που δεν είχατε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν. Έντονα φλούο χρώματα για τις πιο τολμηρές, αλλά και γήινοι συνδυασμοί για ένα πιο φυσικό look. Η επιλογή είναι δική σας!
       
 Για το πρόσωπο επιλέξτε έναν φυσικό τόνο, σχεδόν "γυμνό" για να φαίνεστε πιο υγιείς, φρέσκες και νέες! Χρησιμοποιήστε ελάχιστο ρουζ, όσο χρειάζεται ώστε να φαίνεστε δροσερή, να μην κάνει μεγάλη αντίθεση. Tip: μπορείτε να περάσετε ελαφρά με το πινέλο του ρουζ λίγο highlight πάνω στα ζυγωματικά και στη μύτη για να δώσετε έναν επιπλέον τόνο φρεσκάδας και λάμψης. ;)
Στα μάτια ό,τι αποχρώσεις κι αν επιλέξετε, τονίστε το περίγραμμα τους και δώστε τους ένταση. Μπορείτε να τονίσετε το επάνω περίγραμμα με eyeliner που είναι απαραίτητο για ένα σαγηνευτικό βλέμμα (cat-eye). Το κάτω περίγραμμα μπορείτε να το κάνετε με ένα μολύβι σε έντονο χρώμα (αν βάλετε ένα ουδέτερο χρώμα στο καπάκι του ματιού) ή με τη σκιά που θα χρησιμοποιήσετε στο καπάκι του ματιού. Αν χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία σκιές στο καπάκι του ματιού, κάντε το κάτω περίγραμμα με την πιο σκούρα/έντονη σκιά. Για πιο ωραίο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προτιμήστε μεταλλικές ή ιριδίζουσες σκιές, είτε σε σκόνη, είτε υγρές. Ειδικά με τις υγρές, αν τις δουλέψετε σωστά, θα έχετε μοναδικό αποτέλεσμα!

Η μόδα φέτος την Άνοιξη θέλει τεράστιες βλεφαρίδες! Όσες έχετε εκ φύσεως μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες είστε πολύ τυχερές. Οι υπόλοιπες, αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση της μόδας, μπορείτε να προμηθευτείτε τις ψεύτικες που σας ταιριάζουν καλύτερα.



Πόσες γνωρίζετε την Frida Kahlo; Ναι λοιπόν, φέτος πολλοί σχεδιαστές προτίμησαν μοντέλα με έντονα και "γεμάτα" φρύδια. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα τους τα τόνισαν κιόλας! Πάντως αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση της μόδας, καλού κακού συμβουλευτείτε κάποια αισθητικό για να σας πει τι σας ταιριάζει καλύτερα. ;)


Όσο για τα χείλη, κόκκινα της φωτιάς επικρατούν φέτος, με αντίστοιχο χρώμα και στο περίγραμμα! Τις πρωινές ώρες μπορείτε να προτιμήσετε και κάποιο "ζουμερό"/ λαμπερό λιπ γκλος σε αποχρώσεις κοραλί ή κόκκινου. Αν δεν είναι στα χρώματα σας, μπορείτε να βάλετε κάποιο σε φούξια απόχρωση. ;) Για τις βραδινές σας εξόδους προτιμήστε τα βυσσινί και μωβ κραγιόν. Φορέστε τα καλά σας, πάρτε το τσαντάκι σας και έτοιμη!!! J
2013/4/2 Maria-anna Abigale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου